Пройшла чергова сесія Краснодонської міської ради

    Пройшла чергова сесія Краснодонської міської ради. Звіт про виконання міського бюджету м.Краснодон за 2011 рік представила начальник фінансового управління Інзер В.А. Начальник управління економіки та власності Яковлева Г.П. ознайомила депутатів з підсумками виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Краснодон за 2011 рік. Також депутати розглянули та затвердили ряд міських програм, а саме: «Програму створення умов для залучення інвестицій в м.Краснодон на 2012-2015рр.» (Інф.: начальник відділу з питань залучення інвестицій Дороженко Г.В.), «Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2015рр.» (Інф.: начальник відділу з фізичної культури і спорту Конюшок С.О.) та «Програму з благоустрою м.Краснодон на 2012 рік» (Інф.: начальник управління житлово-комунального господарства Яковленко М.Г.).
В ході сесії начальник управління соціального розвитку ПАТ «Краснодонвугілля» Балашова О.А. представила нову соціальну Програму «Місто - нашими руками» (ініціатор Група Метінвест). Мета програми - розвиток соціальної активності місцевого населення і підтримка реалізації актуальних проектів, спрямованих на підвищення якості соціального середовища регіонів присутності Групи Метінвест.
Для участі в конкурсі ініціативні групи чи організації повинні будуть самостійно сформулювати проблемні питання, довести їх актуальність для міста, а також запропонувати способи їх вирішення.
 

Назад Наверх