Проводилось чергове засідання Громадської ради

У виконкомі Краснодонської міської ради проводилось чергове засідання Громадської ради.
Першим питанням порядку денного стало питання набуття членства у складі ГР нового представника від Краснодонської міської організації ветеранів України.
За станом здоров’я почесний голова Краснодонської міської організації ветеранів України Лихолєт Ф.П. вже не може працювати у Громадській раді, він звернувся до голови ГР з проханням вивести його з складу ГР. Згідно з діючим Положенням про ГР при виконкомі Краснодонської міської ради Краснодонська міська організація ветеранів України надала відповідний пакет документів для введення в склад ГР нового представника від своєї організації – Панченко Любов Федорівни – голови Краснодонської міської організації ветеранів України. ЇЇ кандидатура була підтримана одноголосно.
На сьогоднішньому засіданні голова комісії з питань ЖКГ при ГР Чужинова Т.М. розповіла членам ГР про проведену роботу з інспектування кв. Совєтський з питань благоустрою під’їздів, горищ, підвалів та прибудинкових територій. Вона особливо відмітила різницю між будинками які знаходяться на балансі ЖЕКу та ОСББ.
Чужинова Т.М. наголосила, що робота з цього напрямку тільки почата і першочергова задача членів ГР – залучення громадськості до вирішення проблемних питань ЖКГ. У роботі ГР також взяли участь керівники комунальних підприємств: Тимофєєв А.В. – начальник ООО «Зенит -Т», Львов В.А. – керівник Краснодонського КАТП та Антоненко В.М. – керівник КП «Проектстрой».
 

Назад Наверх