Проводився семінар-практикум для працівників з виховальної роботи навчальних закладів міста за темою «Вторинна зайнятість молоді міста в літній період. Організація діяльності молодіжних трудових загонів»

   У м. Краснодон проводився семінар-практикум для працівників з виховальної роботи навчальних закладів міста за темою «Вторинна зайнятість молоді міста в літній період. Організація діяльності молодіжних трудових загонів».
Серед організаторів заходу: завідуючий сектором «Луганського обласного центру молодіжних ініціатив та соціальних досліджень» управління у справах сім’ї Шашиашвілі М.В., завідуюча ДНУ «Лучистый» м.Ровеньки Верверда Т.В., майстер виробничого навчання Краснодонського професійного гірничого ліцею Ілюхін П.А. та організатори молодіжного трудового загону «Шахтер».
   Шашиашвілі М.В. представив увазі присутніх тематико-методичні відеоматеріали. Він наголосив, що діяльність молодіжних трудових загонів економічно виправдана, дає позитивний виховний ефект, користується популярністю у молодіжному середовищі, допомагає у вирішенні матеріальних проблем, а також сприяє фізичному і духовному вихованню молоді.
   Ілюхін П.А. та Верверда Т.В. поділилися досвідом роботи своїх трудових загонів.
В семінарі-практикумі взяли участь 35 чол. – соціальні педагоги, заступники директорів з навчально-виховної роботи шкіл, вищих і середньо-технічних навчальних закладів.
 

Назад Наверх