Розширене засідання «круглого столу» з головами міських партійних та громадських організацій

У виконкомі Краснодонської міської ради проводилось розширене засідання «круглого столу» з головами міських партійних та громадських організацій, керівниками структурних підрозділів виконкому та підприємцями.
В рамках історичної довідки вчитель історії ЗОШ №10 Попко Н.А. розповіла про події 1654 року коли на Переяславській Раді українські козаки на чолі з Богданом Хмельницьким прийняли рішення про входження України до складу Росії на правах широкої автономії та представила тематичні відеоматеріали.
З головного питання «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» інформувала начальник управління економіки і власності Яковлева Г.П. У своїй доповіді вона розповіла про реалізацію Національного плану дій у 2011 році Програми економічних реформ на 2010-2014 роки, а також звернула увагу на показники соціально-економічного розвитку міста в 2011р.
Інформація, представлена Яковлевою Г.П. була підтримана присутніми з багатьох напрямків. Представники громадськості міста указали, що міською владою обрані правильні напрямки в вирішенні проблемних питань, однак були озвучені окремі напрямки, з яких потрібно посилити роботу, серед найактуальніших – питання охорони здоров’я, створення нових робочих місць та залучення інвестицій у місто для подальшого успішного соціально-економічного розвитку міста.
Всього у засіданні взяли участь більше 30 чол., були присутні місцеві ЗМІ.
 

Назад Наверх