Засідання "круглого столу" з керівниками партійних та громадських організацій

У виконкомі Краснодонської міської ради за участю міського голови Баклагова Ю.Б. проводилось засідання «круглого столу» з керівниками міських партійних та громадських організацій.
Начальник юридичного відділу Войтова І.В. розповіла присутнім що з 1 січня 2013 року вступає в силу новий Закон України «Про громадські об’єднання», вона ознайомила представників громадськості з основними засадами нового Закону та звернула увагу на його відмінності від чинного Закону.
На сьогоднішній день влада країни приділяє особливу увагу питанням реформування системи охорони здоров’я. Для всіх міст Луганської області це питання також є пріоритетним. Враховуючи це керівники міських партійних та громадських організацій заслухали та обговорили інформацію заступника начальника управління охорони здоров’я Григор’євой Т.М. «Про стан та перспективи системи охорони здоров’я міста». У своїй доповіді вона висвітлила всі напрямки роботи, які ведуться в місті в рамках реалізації державної Програми з охорони здоров’я, а саме: покупка нового медичного обладнання, ремонти в лікувально-профілактичних закладах міста, залучення молодих спеціалістів та ін.
Представники громадськості міста указали, що міською владою обрані правильні напрямки в вирішенні проблемних питань, однак були озвучені окремі питання, з яких потрібно посилити роботу, серед найактуальніших –безкоштовне медичне обслуговування для малозабезпечених мешканців міста.
Всього у засіданні взяли участь близько 30 чол., були присутні місцеві ЗМІ.
 

Назад Наверх